Nieuwe video: One Direction – Night Changes

nightchanges

One Direction lanceerde afgelopen week diens vierde album FOUR, dat momenteel in nogal wat landen bovenaan de download-charts staat. De nieuwe single daarvan is ‘Night Changes’ en, nadat we eerder al een preview kregen te zien, is nu de volledige videoclip te bekijken. Voor de Nederlandse fans kwam er ook nog een leuke verrassing: One Direction zal in de uitzending van 8 december een bezoekje brengen aan RTL Late Night.

De videoclip. Voor de fans die maar al te graag een date zouden willen met één van de jongens: goed nieuws! In deze videoclip ‘beleef’ je een dergelijke date. De camera is zogenaamd het blikveld van hun liefjes. Zo kijk je de One Direction-leden stuk voor stuk recht in de ogen en beleef je een romantische avond. De vraag is alleen: met wie wil jij tijd doorbrengen? Kies je voor thee drinken en bankhangen met Niall? Ga je met Liam naar de kermis? Of ben je een chique meid/gast, die met Zayn een vijfgangendiner in een restaurant bestelt? Je kunt ook met Louis naar het park. Of bevind je je toch liever op glad ijs, met Harry? Je kunt natuurlijk ook schaamteloos kiezen voor het volledige kwintet. Je zult zien dat het allemaal niet zo soepeltjes als je wellicht voor ogen had.

Hoe wil jij je tijd het liefst besteden?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

En de muziek? Zoals eerder omschreven in de muziekbespreking: Night Changes is een rustig nummer met een winterse gloed erover. Wat dat dan precies inhoudt, een winterse gloed? Nou, dat is een nummer waarbij je dromerig uit een beslagen raam kunt staren, met een kop warme chocolademelk in je hand. Achter je staat een opgetogen Kerstboom. Je bent blij dat je binnen zit, want buiten is het koud. Zwijmelend over je grote liefde, waarmee je onder die opgetogen Kerstboom wil knuffelen, maar die op dat moment niet naast je zit (want dan had je wel wat beters te doen dan dromerig uit het raam te gaan zitten staren). Zó’n nummer dus.

Lees ook: One Direction – Where Do Broken Hearts Go
Lees ook: One Direction – Ready To Run

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>