Nieuwe video: Cheryl – Only Human

onlyhuman

Terwijl ze op de Nederlandse radio al een hele poos wordt genegeerd, scoort Cheryl in haar thuisland hit na hit. Ze heeft in Engeland dan ook een behoorlijke schare fans, die haar massaal naar de toppositie downloaden. Haar nieuwe single – Only Human – is nu voorzien van een videoclip.

De videoclip. Cheryl goes spiritual in deze clip, waarin de zangeres zich letterlijk tussen hemel en aarde bevindt. Tenminste, ze staat gewoon in een studio voor een groen scherm, maar achter haar worden allerlei prachtige landschappen en sterrenhemels geprojecteerd. Een tikkeltje goedkoop wellicht, maar regisseur Chris Sweeney heeft er voor gezorgd dat het toch indrukwekkende plaatjes oplevert. Niet in de laatste plaats door de prachtige Cheryl zelf.

En de muziek? Beslist een opsteker na het verschrikkelijke, tenenkrommende I Don’t Care (nee echt, wat een dráák van een nummer was dat zeg!). Only Human is een ballade, waarop Cheryl haar gevoelige kant laat horen. Daarom des te spijtiger dat haar stem zo is bewerkt.

Lees ook: Cheryl – I Don’t Care

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Cheryl – Only Human

  1. Annemiek

    You are only human… God zij dank!!! Met goede en kwade dagen. Met levenslust en verdriet. Wat en wie je bent, jong of oud het begin van alles zijn je eigen roots.Door het leven heen bouw je een bagage op met vreugde en verdriet, mensen die je in je leven ontmoet, die weer los moet laten om wat voor reden dan ook! Zo is het leven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>