Nieuwe video: Avril Lavigne – Give You What You Like

giveyouwhatyoulike

Het is niet bepaald nieuwe muziek van Avril Lavigne – het nummer is al afkomstig van haar titelloze plaat uit 2013 – maar ‘Give You What You Like’ wordt nu gebruikt als filmmuziek en dus is er ook een videoclip bij afgeleverd. Geregisseerd door Joseph Kahn.

De videoclip. In eerste instantie had ik niet door dat dit nummer een filmsoundtrack is, en dacht ik dat de beelden speciaal voor de clip waren geschoten. Dan was dit echt Avrils beste clip in járen geweest! Maar ik kwam bedrogen uit; de gebruikte scènes komen uit Babysitter’s Black Book. Gewoon geknipt en geplakt tussen een treurig gestemde Avril. Omdat het dus niet zo opvalt is het uiteindelijk wel een mooi geheel geworden, maar blijft het toch een standaard soundtrack-clip.

En de muziek? Het dreigende intro en de aanzwellende instrumentatie doen vermoeden dat Avril in het refrein grotesk uit de bocht vliegt. Maar dat valt gelukkig mee! Ze overschreeuwt zich niet – als Avril luider zingt, wil ze nogal eens gaan snerpen – maar blijft beheerst. En dat is echt veel mooier. Haar ballades zijn over het algemeen stukken sterker dan haar zogenaamde rocksongs.

Lees ook: Avril Lavigne – Hello Kitty

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>