Nieuwe muziek: Carly Rae Jepsen – I Really Like You

carlyrae

Nou, dit is ‘m dan, het nummer dat moet bewijzen dat Carly Rae Jepsen geen one-hit-wonder is. Zelf kondigde de zangeres ‘I Really Like You’ aan als een betere single dan ‘Call Me Maybe’. Maar het lijkt een onmogelijke taak om die monsterhit te overtreffen qua succes. Oordeel nu zelf.

Call Me Maybe heeft duidelijk als blauwdruk gediend voor dit nieuwe nummer. Het is net zo lichtvoetig, zorgeloos en het makkelijk mee te zingen refrein herhaalt zichzelf continue. Pop zoals het in de jaren ’80 gebruikelijk was. Maar toch mist het nummer iets. Een bepaalde aantrekkingskracht die Call Me Maybe wel had. De verslavende melodie van het refrein wellicht. Iets waardoor je het steeds weer wilt afspelen. I Really Like You lijkt me nogal snel tegen te gaan staan. Ik vermoed dan ook dat dit niet de nieuwe klapper wordt waar Carly zo naar op zoek is.

Lees ook: Justin Bieber en Tom Hanks in nieuwe videoclip Carly Rae Jepsen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>