Nieuwe video: The Veronicas – Cruel

cruel

Als derde single van het titelloze derde album van The Veronicas is gekozen voor ‘Cruel’. Voor de bijbehorende videoclip zijn de dames naar de Mojave Desert in Los Angeles gevlogen en hebben ze inspiratie gehaald uit het werk van beroemde filmregisseurs als David Lynch en Quentin Tarantino.

Goed, je kunt erachter komen dat je vriend toch niet de prins op het witte paard is die je dacht dat hij was. Maar om hem dan maar te ontvoeren in de kofferbak van je auto en hem vervolgens in de woestijn te dumpen? Wat heeft de lover van The Veronicas wel niet gedaan dat zij hem zó intens haten? In de videoclip wordt het niet echt duidelijk. We zien hem in een louche motelkamer met een fles whiskey, maar dat is het dan ook. Dat is toch geen reden om hem met auto en al te laten exploderen, zoals aan het einde van deze heksenjacht gebeurt? Pittige tantes hoor.

En de muziek? Ja, ik mis toch weer dat donkere randje hoor. Cruel is een prima popliedje, met een catchy refrein, maar het is niet onderscheidend genoeg. The Veronicas maakten voorheen edgy pop; altijd net iets gepeperder dan de liedjes van collega’s. Maar nu maken ze diezelfde liedjes die alle popartiesten maken en verliezen daarmee één van hun belangrijkste handelsmerken.

Lees ook: The Veronicas – If You Love Someone

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>