Nieuwe video: Carly Rae Jepsen / Justin Bieber / Tom Hanks – I Really Like You

reallylikeyou

De nieuwe single van Carly Rae Jepsen, die ervoor moet zorgen dat zij niet als one-hit-wonder de geschiedenis ingaat, is inmiddels voorzien van een videoclip. Zoals bekend spelen Tom Hank en Justin Bieber er een rolletje in.

Een verhaal achter de clip lijkt er niet echt te zitten. Tom Hanks (waarbij de jaren inmiddels ook duidelijk gaan tellen) is onderweg naar de set van I Really Like You en playbackt onderweg het nummer. Iedereen die op zijn pad komt wordt hartelijk begroet. Zo kan het gebeuren dat Carly Rae Jepsen pas na ruim twee minuten in haar eigen videoclip verschijnt. Als Tom is gearriveerd gaan de voetjes meteen heftig van de vloer. Niet veel later komt Justin met zijn nieuwe haarcoupe opdraven. Het lijkt bijna toevallig dat hij op de set is. Je zou haast denken dat Carly en Justin hier de figuranten zijn voor een liedje van Tom Hanks.

En de muziek? Call Me Maybe heeft duidelijk als blauwdruk gediend voor dit nieuwe nummer. Het is net zo lichtvoetig, zorgeloos en het makkelijk mee te zingen refrein herhaalt zichzelf continue. Pop zoals het in de jaren ’80 gebruikelijk was. Maar toch mist het nummer iets. Een bepaalde aantrekkingskracht die Call Me Maybe wel had. De verslavende melodie van het refrein wellicht. Iets waardoor je het steeds weer wilt afspelen. I Really Like You lijkt me nogal snel tegen te gaan staan. Ik vermoed dan ook dat dit niet de nieuwe klapper wordt waar Carly zo naar op zoek is.

Lees ook: Carly Rae Jepsen – Tonight I’m Getting Over You

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>