Nieuwe video: Olly Murs – Seasons

ollymurs

De volgende single van Olly Murs heet ‘Seasons’. Deze track is terug te vinden op alweer zijn vierde studioalbum, Never Been Better. De videoclip is nu te bekijken.

Olly Murs wordt door zijn vriendin in bed betrapt met een ander, en doet er daarna vier seizoenen over om haar hart terug te winnen. Dat is het uitgangspunt en daar heeft regisseur Ben Turner een fraai schouwspel van weten te maken. Opgenomen in de studio, waar met verschillende kleuren de jaargetijden worden gecreëerd. In feite wandelt Olly steeds langs hetzelfde decor, maar toch is de sfeer bij de winter compleet anders dan bij de zomer. Ogenschijnlijk lijkt het in één take opgenomen, maar toch zijn er wel wat momenten waar er makkelijk geknipt kan zijn. De dichtslaande deur op 1:24 is zo’n moment. Maar zo technisch wil ik ‘m eigenlijk niet bekijken, het is gewoon een leuke clip!

En de muziek? Olly Murs maakt liedjes die erin gaan als zoete koek. Je kunt er niet echt iets op tegen hebben, want ze zijn altijd vrolijk en swingend. De woohoo’s in dit nummer, die al snel in je achterhoofd blijft galmen, vormen de hook. Ik mis bij Olly toch wel een rauw randje af en toe, maar zijn singles zijn absoluut onweerstaanbaar.

Lees ook: Olly Murs – Hand On Heart

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>