Nieuwe muziek: Austin Mahone – Someone Like You

austinmahone

Austin Mahone heeft een nieuw liedje online gezet, dat hij (deels) zelf heeft geschreven en geproduceerd. Het nummer heet ‘Someone Like You’ en zal op zijn nog te verschijnen nieuwe plaat staan. Het is niet bekend of er ook nog een videoclip van verschijnt.

Als je het mij vraagt nogal gewaagd om een nummer Someone Like You te noemen, wetende dat mensen dan onmiddellijk denken aan de Adele-klassieker. Zie daar maar eens bij in de buurt te komen! Nou, dat lukt Austin natuurlijk ook niet. Zíjn Someone Like You is een kabbelend zwijmelliedje, zonder een heel duidelijk verschil tussen couplet en refrein. Het is niet slecht, maar misschien een beetje te Justin Bieber-achtig. Voor wie hij dit liedje zingt, weten we trouwens inmiddels. Austin Mahone is namelijk een setje met Becky G. Schattig hè?

Lees ook: Austin Mahone / Pitbull – Mmm Yeah

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>