Nieuwe video: Britney Spears / Iggy Azalea – Pretty Girls

prettygirls

De samenwerking tussen Britney Spears en Iggy Azalea konden we verleden week al beluisteren. Nu is ook de videoclip van Pretty Girls te bekijken, opgenomen op de Ventura Boulevard in Californië.

Het is een doldwaze clip geworden vol knipogen naar de jaren ’80. Het is voornamelijk geïnspireerd op de comedyserie Earth Girls Are Easy. Bekijk dit even en je begrijpt waarom Pretty Girls vol zit met aliens, foute kleding en gebrekkige speciale effecten. Je begrijpt dan ook meteen waarom Iggy een wafelijzer van zolder heeft gehaald voor haar kapsel. Het ligt er allemaal lekker dik bovenop. Ik vind het een erg geslaagde gimmick en het plezier spat van het scherm af!

En de muziek? Ik luisterde Pretty Girls eerst met de speakers van mijn laptop, maar vroeg me af waar in vredesnaam de beat was? Je moet dit nummer dus definitief luisteren met goede oortjes of boxen met een stevige bass. Dan hoor je pas de kracht van Pretty Girls: een lekker luchtig, zomers anthem voor meisjes (en dragqueens). Iggy’s inbreng had wel wat langer mogen duren.

Lees ook: Britney Spears – Perfume

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>