Nieuwe video: Hilary Duff – Spark

spark

In juni komt Hilary Duff met een nieuwe plaat, Breath In Breath Out. Eén van de nieuwe liedjes is Spark, waarvan je de videoclip nu kunt bekijken.

Hilary Duff is aan het tinderen geslagen. Je weet wel, die dating-app waar je mensen swipend kunt afwijzen zonder dat je daar gedonder van krijgt. Deze “videoclip” is een verslag van Hilary’s eerste Tinder-date. Videoclip staat tussen haakjes, omdat het nummer constant hinderlijk wordt onderbroken door gewauwel. Het is eerder een mini-documentaire over het niet al te interessante liefdesleven van de zangeres. Het enige dat we te weten komen is dat Hilary alleen atletisch gebouwde modellen date.

En de muziek? Dit alles natuurlijk om te verhullen dat er een verschrikkelijk liedje achter schuilgaat. Hier kun je Spark beluisteren zonder onderbrekingen, en dan blijkt het al snel op je zenuwen te werken. Een vlak en inspiratieloos deuntje.

Lees ook: Hilary Duff – Reach Out

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>