Nieuwe video: Nate Ruess – Great Big Storm

nateruess

De band Fun is tijdelijk uit elkaar, om ruimte te geven aan hun soloprojecten. Leadzanger Nate Ruess heeft zijn debuutalbum Grand Romantic uitgebracht en diens nieuwe single heet Great Big Storm.

De videoclip is opgenomen in Montreal, Canada. De trappetjes aan de buitenkant van de huizen vallen onder de typische architectuur van de stad (waar ikzelf toevallig twee weken geleden nog geweest ben). Nate Ruess banjert door de straat, terwijl er om hem heen steeds meer muzikanten en figuranten opduiken. Als een overenthousiaste aanvoerder leidt Nate een fanfare door de straat. En zelfs als het begint te stortregenen is zijn humeur niet kapot te krijgen.

En de muziek? Wat nou precies het verschil is tussen de muziek van Fun en Nate Ruess solo is me niet echt duidelijk. Great Big Storm klinkt als Some Nights part 2. Een vrolijke en aanstekelijke popsong met een immens refrein. Beetje Mika-achtig.

Lees ook: Pink / Nate Ruess – Just Give Me A Reason

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>