Nieuwe video: Karmin – Didn’t Know You

karmin

Een tijd terug heeft het duo Karmin hun muzieklabel verlaten om op eigen kracht door te gaan en hun eigen keuzes te maken. Zo gezegd zo gedaan, al hebben de nieuwe singles betrekkelijk minder impact. Nieuwste wapenfeit is Didn’t Know You.

De video gaat over verraad, maar dan verpakt in een over de top Western-sausje. Amy en een vrouwelijke tegenspeler zijn gezochte criminelen. De twee dames komen uit in een typisch tweegevecht – wie het eerst de ander dood schiet wint – maar aangezien Amy’s revolver onklaar is gemaakt, heeft ze sowieso geen schijn van kans. Of zijn er andere motieven in het spel? Didn’t Know You bevat een mooie setting, creatieve outfits, dans en een verhaallijntje met een dubbele bodem. Karmin levert wederom een erg vermakelijke clip af!

En de muziek? Nick en Amy weten telkens te verrassen. Ze flirten met diverse muziekgenres en klinken eigenlijk nooit hetzelfde. Didn’t Know You is een strakke popsong met een nerveuze drum ‘n’ bassgroove. Lekker refreintje ook. Ik mis wel Nicks aandeel, maar die zal hoogstwaarschijnlijk het grootste gedeelte van de productie op zich hebben genomen.

Lees ook: Karmin – Yesterday

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>