Nieuwe video: Demi Lovato – Cool For The Summer

demilovato

Nog net op tijd voor de zomer van 2015 brengt Demi Lovato haar nieuwe videoclip uit. Cool For The Summer is heel andere koek dan haar laatste single Let It Go, het anthem voor de Disney-kaskraker Frozen.

In de videoclip zien we een volwassen en zelfverzekerde Demi. Haar haren zijn gekortwiekt en voorzien van een donkerder kleurtje. Ze viert de zomer vol overgave: op stap met vriendinnen, dansen tot diep in de nacht, zoenen met onbekenden. De hint is duidelijk. Demi wil zich gewoon even gedragen als de twintiger die ze is en wat anderen daarvan vinden zal haar een rotzorg wezen. En gelijk heeft ze!

En de muziek? Dit is Demi’s eigen I Kissed A Girl. Een beetje stout en vooral heel zwoel. Het refrein heeft wel grote gelijkenissen met Jessie J’s Domino, maar als we daar even doorheen prikken is dit een prima summeranthem.

Lees ook: Demi Lovato – Nightingale

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Demi Lovato – Cool For The Summer

  1. Little M

    Had haar helemaal niet herkend in de clip! Wauw, ze ziet er super uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>