Nieuwe video: Måns Zelmerlöw – Should’ve Gone Home

shouldvegonehome

De Zweedse songfestivalwinnaar Måns Zelmerlöw  presenteert zijn nieuwe single, Should’ve Gone Home. Dit nummer is terug te vinden op zijn plaat Perfectly Damaged, evenals het winnende lied Heroes.

In de videoclip is een grappige techniek gebruikt, want hoewel een groot gedeelte achterstevoren wordt afgespeeld, zingt Måns wel synchroon mee met de muziek. Hij heeft dus delen van de tekst omgekeerd moeten playbacken en doet dat tamelijk goed! Het is meteen wel één van de meest interessante dingen aan de clip, want voor de rest blijft het een beetje onbevredigend. Måns zingt voortdurend dat hij eigenlijk naar huis had moeten gaan, een gegeven dat wordt versterkt door de achterwaartse beelden (alsof hij zijn fouten nog kan herstellen), maar we krijgen niet te weten waaróm dan precies. Of wat de gevolgen zullen zijn.

En de muziek? Nou vond ik Heroes ook al niet heel bijzonder (het leek verdacht veel op Lovers On The Sun van David Guetta en een mix van andere popnummers), maar Should’ve Gone Home vind ik eerder een albumvuller dan een waardige single. Måns’ stem klinkt prima, maar de productie is wat voorspelbaar en gladjes.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>