Nieuwe video: Ellie Goulding – On My Mind

onmymind

In november komt er een gloednieuw album uit van de nieuwe prinses van de Britpop: Ellie Goulding. De plaat zal Delirium heten en de eerste single is On My Mind, waarvan je de videoclip nu kunt bekijken.

Regisseur Emil Nava laat met een tsunami aan shots zien hoe Ellie Goulding wraak neemt op haar liefje. In het altijd bruisende Las Vegas wordt de zangeres bedonderd en dat laat ze niet over haar kant gaan. Ze stormt te paard (ja, te paard) een casino binnen en overmeestert de buit van haar aan geld, seks en drugs verslaafde ex.

Misschien als het op een íets minder explosieve manier werd getoond, was het verhaallijntje beter overgekomen. Dit even terzijde zijn er twee dingen die me opvallen. 1) Ellie Goulding wordt per videoclip mooier en 2) ze is haar onschuldige imago in rap tempo van zich af aan het schudden. Het brave meisje van Starry Eyed is in geen velden of wegen meer te bekennen!

En de muziek? Zoals ik in mijn intro al aangaf zie ik Ellie Goulding als de nieuwe prinses van de Britpop. Ze heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een vaste waarde in de charts en rijgt op concerten de hits aan elkaar. On My Mind vind ik persoonlijk niet haar beste nummer, maar het klinkt wel weer alsof het door de radio’s verslonden gaat worden. De tekst gaat volgens velen over Ed Sheeran en zit vol sneren – You wanted my heart but I just liked your tattoos. Ellie is helemaal los!

Lees ook: Ellie Goulding – Love Me Like You Do 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Ellie Goulding – On My Mind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>