Nieuwe video: Sean Paul / Kelly Rowland – How Deep Is Your Love

Sean Paul en Kelly Rowland is zo’n duo waarbij je je afvraagt of ze niet al eens eerder hebben samengewerkt. Beiden hebben namelijk zoveel nummers met andere artiesten dat je het overzicht kwijt bent. En ook als je de videoclip van How deep is your love bekijkt, heb je op de één of andere manier een déjà vu. Maar het is echt hartstikke nieuw allemaal. Alleen niet zo bijster origineel.

Tussen de beelden van Sean Paul en Kelly (hebben zij elkaar überhaupt gezien?) is er een verhaallijntje over een liefdeskoppel. Op het toppunt van hun verliefdheid kun je wel zeggen, want ze laten elkaar geen seconde alleen. Opvallend is dat er – voor de verandering – helemaal niets vervelends gebeurt met dit koppel. Ze krijgen geen ruzie, niemand gaat er vreemd, de liefde raak niet op. Ze lachen en stralen daarentegen constant. Bijna een vreemde gewaarwording om het allemaal zó vlekkeloos te zien verlopen. Zo kan een relatie dus ook zijn. Heeft deze clip toch nog iets origineels.

De muziek
Precies zoals je zou verwachten bij dit koppel: Sean Paul rapt de coupletten, Kelly zingt het refrein. Dat het over liefde zou gaan stond eigenlijk ook al vast. Als je van één van beiden (of van allebei) fan bent zul je het vast kunnen waarderen, maar voor de rest is How deep is your love een niemandalletje dat geen moment weet te verrassen.

 

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Sean Paul / Kelly Rowland – How Deep Is Your Love

  1. Tiops

    Kelly ziet er adembenemend uit! Ze is goed op weg tegenwoordig, ze is werkelijk waar OVERAL!

      /   Reply  / 
  2. Boyd

    Niemendalletje of niet, Kelly ziet er fantastisch uit!

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Wil niet zeggen dat ik fan ben van Saun Paul en kelly maar vind ze normaal gesproken erg goed, Toen ik deze samenwerking zag dacht ik meteen aan een knaller maar helaas een midtempo nummertje wat inderdaad niet veel zeggend is

      /   Reply  / 
  4. Annemiek

    How deep is your love?! Heel diep….Mmm

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>