Nieuwe video: Future / Miley Cyrus – Real And True

realandtrue

Waarom kijken? Miley Cyrus is tegenwoordig een dankbare artiest om mee samen te werken. Na haar onstuimige optredens tijdens zowel de Amerikaanse als de Europese MTV Awards, haar recordbrekende videoclip waarin ze naakt aan een sloopkogel bungelt en haar onafgebroken aanwezigheid in welke media dan ook, kunnen we wel stellen dat ze één van de grootste namen van 2013 is geworden. Of je haar nou mag of niet. Dit alles is ook rapper Future niet ontgaan en hij heeft haar dan ook gevraagd voor zijn videoclip bij Real And True. Als je hier echter komt voor een nieuw schandaaltje, dan moet ik je helaas teleurstellen. Miley is weliswaar compleet naakt, maar daar kijken we inmiddels niet meer op. Toch? Verder is Real And True een vrij trage, maar mooie clip over een astronaut die compleet in de ban raakt van een buitenaards wezen. En drie keer raden wie deze laatste rol krijgt toebedeeld!
En de muziek? Evenals de video geeft het nummer een gevoel alsof je in de ruimte bent. Niet in de laatste plaats door de spacy bewerkte stemmen van zowel Future als Miley Cyrus. Het tempo is loom en relaxed. Real And True is vooral een plaat waar je eens lekker bij onderuit kan zakken, inclusief een erg fijn refrein van Mr Hudson.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>