Nieuwe video: Groove Armada – Get Down


De Franse animators van Pleix maakten voor Groove Armada deze grappige videoclip over een videoclip. We zien hoe een regisseur (die op prachtige wijze steeds verder in paniek raakt) probeert om een videoclip op te nemen met twee dansende konijnen. Maar zoals die dingen gaan met konijnen… wel, laten we zeggen dat de beestjes hun reputatie hier weer eens he-le-maal waarmaken.

Het is een heerlijk onzinnige video die uiteraard steeds verder uit de hand loopt. De computer graphics zien er waanzinnig goed uit en de menselijke acteurs (zoals gezegd met name de kale regisseur) gedragen zich allemaal precies zoals je zou willen bij een dergelijke video. Het enige wat ik jammer vind is dat het einde zo anti-climatisch aanvoelt. Twee schimmen van konijnen die over straat rennen… het is bijna een soort open einde. Het kan ermee door, maar liever had ik de chaos willen zien als de konijntjes eenmaal de hele stad hadden overgenomen.

En de muziek?

Hij klinkt eigenlijk wel weer leuk, die nieuwe Groove Armada. Wat mij betreft hebben Andy en Tom (de twee producers achter Groove Aramada) nooit écht tot de top behoord, en ook dit nummer klinkt opzich wel weer leuk, maar niet echt geweldig. Slecht is het niet, maar de video is hier wel veel opvallender dan de muziek.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Groove Armada – Get Down

  1. ds

    Die video vind ik wel erg grappig, alleen de muziek.. tja, ik versta helemaal niks van wat er gezegd wordt. Ik vind de muziek ook wel opvallend.

      /   Reply  / 
  2. sjors

    Ik vind zowel de clip als het nummer SUPER DOLL!! Echt gelweldig

      /   Reply  / 
  3. junior

    dit is egt ene pracht nmmr gewoon al is jump egt alles voor me dit is ok wel een chill nummertje;)

      /   Reply  / 
  4. Tim

    SSSSSSSuper nummer!!
    Vette clip dus helemaal geweldig!!
    Dit is the shit!!

      /   Reply  / 
  5. Sergio

    Damn ik vind dit nummer gwoon te dope
    Hoor die beat geak shiit
    trouwens ook een funny clip xP

      /   Reply  / 
  6. pim van santen

    Ongelofelijk wat en KU. muziek!! Heb ik nu smaak of de rest van de wereldniet?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>