Nieuwe video: Arlissa – Sticks And Stones

Groot-Brittannië lijkt zo’n beetje de kweekvijver van singersongwriter talenten. Alwéér een debuutvideo van alwéér een veelbelovende dame, deze keer de 20-jarige Arlissa. Ze heeft het mystieke van Kate Bush, het wulpse van Shakira en het melodieuze van Lilly Allen. Daar voegt ze haar eigen organische sfeer aan toe, want voor de clip van Stick and stones bevindt ze zich in een moeras.

En dat is een prima debuutvideo! Het gevoel van het nummer wordt versterkt door de drassige omgeving van Louisana. Deze locatie zou trouwens ook uitermate geschikt zijn voor een echte horrorklassieker – afgelegen huisjes, diepe wateren, eindeloze bebossing – maar met al dat daglicht levert het vooral mooie plaatjes op. Tussendoor extra veel Arlissa in beeld, met een lichtelijk intimiderende blik in haar ogen, want dat gezicht moeten we natuurlijk onthouden.

Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Arlissa – Sticks And Stones

  1. O2talent

    Hierdoor zijn er in Engeland zoveel singer/songwriters

      /   Reply  / 
  2. O2talent

    Co-writing with Byonce Producer and multi Grammy and Emmy Winner Toby Gad
    Building Bridges

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>