Nieuwe video: TEO – Cheesecake

cheesecake

Waarom kijken? Wit-Rusland had duidelijk geen al te groot budget voor de officiële videoclip van hun Songfestival-inzending. Zanger TEO moet het doen met één lichtelijk verveelde danseres en een kist vol attributen, waaronder sambaballen, een blinddoek en een triangel. Deze spullen dienen geen doel, maar lijken lukraak van een zolder geplukt. Om het geheel lekker fout te maken – voor het gemak gaan we er even van uit dat dat opzettelijk is gedaan – worden sommige woorden uit de songtekst afgebeeld in spuuglelijke, zachtroze letters. Het lijkt bijna een parodie op een songfestival-inzending.

En de muziek? Bij liedjes voor het Eurovisie Songfestival moet je eigenlijk met andere oren luisteren. Je kunt moeilijk gaan doen over TEO’s behoorlijk aanwezige accent, of over hoe cheesy deze cheesecake wel niet is, maar ja dat hoort er nou eenmaal bij. Belangrijker is: blijft dit nummer hangen? Wat dat betreft scoort TEO zeker punten; dit is een swingend, puntig popliedje met een positieve vibe. Winnen gaat het absoluut niet (mag ik hopen), maar een finaleplaatsje moet er wel in zitten.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: TEO – Cheesecake

  1. brmns

    Robin Thicke van den ‘Aldi’ zoals we hier weleens zeggen…

      /   Reply  / 
  2. Aylara

    Finale? Nou nee. Dit is simpelweg afschuwelijk. Het engels klikt als spaans, de tekst is amateuristisch slecht en het geheel lijkt op… Robin Thicke!

      /   Reply  / 
  3. Annemiek

    Hahaha grappig dit nummer inderdaad blijf het in je hoofd hangen!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>