Nieuwe video: Michael Bublé – To Love Somebody

tolovesomebody

To Love Somebody is alweer de vierde single van Michael Bublé’s achtste studioalbum To Be Loved, dat in 2013 verscheen. Door de jaren heen heeft de zanger gescoord met zowel eigen werk als met (on)bekende covers. De nieuwe single valt in deze laatste categorie; het origineel is namelijk van de Bee Gee’s. Uiteraard is er wel de bekende Bublé-saus overgegoten.

Waarom kijken? Grote budgetten heeft Michael Bublé in principe nooit nodig voor zijn videoclips. Inmiddels heeft hij een vaste schare fans die hem het liefst zien performen zonder al te veel poespas, en dat is dan ook precies wat hij doet. In To Love Somebody geeft hij een stijlvol optreden, geflankeerd door een band die louter uit vrouwen bestaat. Uiteraard is hij gekleed in een smetteloos wit jasje en verleidt hij zijn publiek niet alleen met zijn stem, maar ook met die reebruine ogen. Zijn belangrijkste doelgroep (lees: huisvrouwen van middelbare leeftijd) kun je ongetwijfeld wegdragen na het zien van deze videoclip, terwijl de jongere generatie dit als sloompjes zou betitelen.

En de muziek? Je kunt ervan houden of niet, Michael Bublé heeft ontegenzeggelijk een gouden strot. Dat hij daarmee vooral risicoloze en oerdegelijke liedjes aflevert is natuurlijk iets anders. Deze versie van To Love Somebody is wat soulvoller dan het origineel, maar klinkt ook behoorlijk ingedut. Als een albumvuller in plaats van een waardige single. Uit alles blijkt dat Michael zich ten volle bewust is van het feit dat mensen zijn platen vooral kopen vanwege die stem. En dan maakt het eigenlijk niet zo gek veel uit wát hij precies zingt.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Michael Bublé – To Love Somebody

  1. Greta

    Hoezo zou de jongere generatie dit niets vinden! Ik ben begin twintig en groots fan van Michael! Dit heeft niets met leeftijd te maken hoor!

      /   Reply  / 
  2. Airaasha

    Kan er niet nog meer reclame bij?

      /   Reply  / 
  3. Annemiek

    Muziek heeft en hoef niet altijd met leeftijden te maken te hebben!! Het is de interesse in muziek en wat voor een soort je houd ,dat kan zijn uit het verleden of het heden!Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>