Gloednieuwe track: Michael Jackson / Justin Timberlake – Love Never Felt So Good

loveneverfeltsogood

Hoeveel nummers kun je na je dood nog uit blijven brengen hè? Nou, véél in ieder geval, bewijst Michael Jackson. Binnenkort komt namelijk Xscape uit en dat is alweer het tweede album dat na zijn dood zal verschijnen. De eerste single die hiervan wordt getrokken is een duet met – wellicht zijn opvolger als de King of Pop – Justin Timberlake.

Love Never Felt So Good heet het nummer en bij vlagen weet je niet of je nou naar Michael of naar Justin Timberlake luistert, want die stemmen liggen behoorlijk dichtbij elkaar. Het is funky, swingend en opbeurend. Toch mis ik iets bij het beluisteren van dit soort platen. Het zal vast allemaal heel integer gemaakt zijn, maar toch heeft Michael zijn goedkeuring niet kunnen geven. Misschien had hij hier wel helemaal niet achter gestaan. Zo heb ik bijvoorbeeld ook nooit goed naar Lioness Records van Amy Winehouse kunnen luisteren, omdat ik weet hoe perfectionistisch zij was. Ze had nooit zo’n halfbakken plaat willen afleveren. Datzelfde geldt voor Michael. Maar voor degenen die er wél om zaten te springen: Love Never Felt So Good laat je wellicht weer eventjes terug in de tijd kruipen. Er is overigens ook een soloversie van het nummer te beluisteren.

Lees ook: Justin Timberlake – Take Back The Time

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Gloednieuwe track: Michael Jackson / Justin Timberlake – Love Never Felt So Good

  1. MARTIN COOLEN

    De song zelf is niet splinternieuw. Want LOVE NEVER FELT SO GOOD werd in 1983 geschreven door Michael Jackson en PAUL ANKA(mijn favoriet sinds 1959). Ik heb ook een uitvoering van JOHNNY MATHIS. Anka schreef ook het thema van THE TONIGHT SHOW, vanaf maandag 5 mei op BNN(Nederland 3),

    Groetjes, Martin Coolen(uitgever Tilburgs muziekblad “Cinderella”)

      /   Reply  / 
  2. Anoniem

    Je schrijft heel goede reviews maar pas op wat je zegt. Justin Timberlake is niet de nieuwe King of Pop. Dat is niet zomaar wat je kunt beslissen, zeggen.
    Just saying :)

      /   Reply  / 
  3. mary

    LOL de nieuwe King of Pop.

      /   Reply  / 
  4. Arvid van Boekel Auteur

    Heb het iets genuanceerd! Maar wie is volgens jullie dan in het gat gesprongen dat Michael achterliet, of mag er nooit meer iemand anders ‘gekroond’ worden? ;)

      /   Reply  / 
  5. Jaap

    De stemmen liggen volgens mij helemaal niet bij elkaar. Er zit zoveel meer power en kwaliteit in de stem van MJ. Niet te vergelijken. Er zal nooit meer iemand als Michael Jackson zijn.

      /   Reply  / 
  6. Liek

    Dit heeft niets meer te maken met een Michael Jackson-song. Het lijkt zo van The 20/20 Experience af te komen.

      /   Reply  / 
    1. Sjakie

      Uhmmm, hoezo niet? MJ heeft dit toch zelf opgenomen.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>