Gloednieuw: Will.i.am – Birthday

birthday

Wat Katy Perry kan, kan ik ook, moet Will.i.am hebben gedacht. Want ook zijn nieuwe single heet Birthday. Het is een samenwerking met de opkomende R&B-artiest Cody Wise en is het eerste wapenfeit van zijn nieuwe album.

Want na zijn vorige plaat – Willpower – was de rapper voornamelijk bezig met opnames voor The Voice UK. Daar stopte hij onlangs mee; niet om zich te concentreren op zijn eigen carrière maar om plaats te nemen op dezelfde rode stoel in Australië. Birthday lijkt dus een beetje tussen de bedrijven door te worden gelanceerd. Het is een song die enige tijd op je in moet werken. De eerste keer klinkt het als een hoop herrie, maar langzaamaan voel je de groove steeds beter. Bekijk hier een preview van de aankomende videoclip. Zodra die in zijn geheel te bekijken is, kun je natuurlijk nog een review verwachten.

Lees ook: Will.i.am / Miley Cyrus – Feelin’ Myself

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>