Gloednieuw: Austin Mahone – Next To You

nexttome

Austin Mahone timmert aardig aan de weg en bouwt zijn fanschare langzaam uit, maar hij heeft tot dusver nog niet echt een hitsingle te pakken. Daarom heeft hij de hulp van RedOne ingeschakeld voor zijn nog te verschijnen album The Secret. We krijgen alvast een voorproefje van deze samenwerking met het nummer Next To You.

Eerder produceerde RedOne al What About Love voor Austin en dat werd in Amerika zijn grootste hit tot nu toe. Maar het geluid van Next To You klinkt minder lieflijk. Ook Austin verandert langzaam in een jongvolwassene en dat hoor je op deze plaat. Het klinkt een beetje als N*Sync in hun gloriejaren. Glad, maar erg dansbaar en catchy. Benieuwd of dit de eerste grote hit wordt voor de jonge zanger. Zodra er een officiële videoclip verschijnt, kun je uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: Austin Mahone / Pitbull – Mmm Yeah

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>