Nieuwe muziek: Sia – Eye Of The Needle

eyeoftheneedle

Inmiddels is bekend hoe het nieuwe album van Sia zal heten. De naam is 1000 Forms Of Fear; dat belooft dus niet bepaald een gezellig party-album te worden. Chandelier ging al over het wegdrinken van je zorgen en nu is er een tweede voorproefje te beluisteren: Eye Of The Needle.

Net als Chandelier betreft ook dit een midtempo nummer, waarin Sia met ferme uithalen een vrij treurige songtekst brengt. Vooral tegen het einde krijgt dat lekker hese randje op haar stem volop de ruimte. Dat het iets minder gepolijst is dan Chandelier, bewijst het uitschietertje op 3:01. Maar dat geeft de song juist karakter! De productie is opvallend minimalistisch; Sia wordt vooral begeleidt door een pianoriedel en een drum. Beluister de track hieronder. Indien er nog een officiële videoclip verschijnt, kun je op deze blog uiteraard nog een review verwachten! Zie ook directlyrics.

Lees ook: Sia – Chandelier

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe muziek: Sia – Eye Of The Needle

  1. Christiaan

    Geweldig nummer, hopelijk klinkt de rest van de nummers van het nieuwe album qua productie net zoals deze. Chandelier was erg goed maar een beetje plat geproduceerd. Ik kijk hoe dan ook erg uit naar 1000 Forms of Fear.

      /   Reply  / 
  2. Jeffrey

    echt een steengoed nummer, ben reuze benieuwd naar haar album!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>