Nieuwe muziek: Maroon 5 – Maps

maps

Maroon 5 is weer terug aan het front met nieuwe single Maps, de voorloper van het later dit jaar te verschijnen album. Het is een radiovriendelijke song over het terugwinnen van je grote liefde.

Het krachtigste instrument van Maroon 5 is nog altijd de herkenbare stem van leadzanger Adam Levine. Het nummer begint dan ook meteen met zijn vocalen in plaats van een instrumentale intro. En waarom ook niet? Ik moet zeggen dat ik de laatste twee albums van Maroon 5 verschrikkelijk vond. Veel liedjes waren geschreven vanuit de melodie, waarbij de tekst slechts bijzaak leek. Leuk om één keertje te luisteren, maar al snel doodvermoeiend.

Hopelijk is het nieuwe album wat afwisselender, en bevat het iets meer tekstuele diepgang. Wat dat betreft is Maps een slecht voorteken, want het pikt precies de draad op waar Maroon 5 hem had laten liggen. Radiovriendelijk popliedje, maar niet meer dan dat, ook al is het refrein nog zo catchy. Bekijk de songtekst van dit nummer via directlyrics.

Lees ook: Maroon 5 – Love Somebody

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe muziek: Maroon 5 – Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>