Nieuwe muziek: Ariana Grande / Zedd – Break Free

breakfree

Na het enorme succes van Problem, stelt Ariana Grande nu de opvolger aan de wereld voor. Het is weer een samenwerking, alleen deze keer niet met een andere zangeres maar met dj en producer Zedd. En opnieuw is het een behoorlijke rammer!

Niets is er meer over van dat brave zangeresje met mierzoete R&B-liedjes, dat duidelijk te veel naar Mariah Carey (en haar vijf octaven) had geluisterd. En gelukkig maar, want de Ariana Grande die we krijgen voorgeschoteld in combinatie met Zedd heeft veel meer te bieden. De twee singles van haar nog te verschijnen album My Everything doet ons pop-hart in ieder geval al sneller kloppen. Eigenlijk omschrijft ze het op Break Free zelf nog het beste: I’m stronger than I’ve been before. Het album staat gepland voor augustus, maar het kan niet snel genoeg komen. En dat terwijl ik Yours Truly – haar debuut – nog een draak van een plaat vond. Check de songtekst via directlyrics!

Lees ook: Ariana Grande / Iggy Azalea – Problem

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>