Nieuwe muziek: Jessie J / Ariana Grande / Nicki Minaj – Bang Bang

bangbang

Zo hee, dat is nog eens een trio waar je U tegen zegt. Jessie J, Ariana Grande en Nicki Minaj maken compleet verschillende muziek, maar hebben hun krachten gebundeld voor de single ‘Bang Bang’. Het nummer doet de titel eer aan. Explosief is het namelijk absoluut, al moet ik eerlijk bekennen dat ik er toch nog iets meer van had verwacht.

Als je net even aan het wegzakken was in de middagdip, is dit een stevige opsteker. Bang Bang knalt namelijk vanaf de eerste seconde uit de speakers. Het refrein zit vol koortjes en Jessie, Ariana en Nicki krijgen ieder de ruimte om hun eigen talent in te zetten. Jessie en Ariana kunnen vocaal flink uithalen, Nicki zorgt voor het stevigere deel.

Tot zover de loftrompet, want het nummer mist toch ook wel het één en ander. Een lekkere beat bijvoorbeeld. Het nummer steunt nu vooral op de vocalen; de lijntjes daaronder zijn flinterdun. Daarnaast is het refrein lang niet zo lekker als bij bijvoorbeeld Problem van Ariana Grande – een nummer in dezelfde stijl. Het pakt minder en lijkt sneller te vervelen. Ik heb helaas het idee dat ik dit nummer over drie dagen al kotsbeu ben.

Desalniettemin zullen de dames er ongetwijfeld een grote hit mee gaan scoren en ik kijk nu al uit naar de videoclip!

Lees ook: Ariana Grande – Iggy Azalea – Problem

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>