Nieuwe muziek: Mary Lambert – Heart On My Sleeve

heartonmysleeve

Mary Lambert kennen we vooral van Macklemore’s nummer ‘Same Love’, waarvan zij het fluwelen refrein zingt. Maar ook solo timmert de singer-songwriter aan de weg. Later dit jaar volgt haar debuutalbum – Heart On My Sleeve – en het titelnummer daarvan is nu te beluisteren.

Mary presenteert zich als een boegbeeld voor verschillende minderheidsgroepen. Ze is niet de slankste, durft haar onzekerheden te benoemen en is lesbisch. Dit alles zorgt voor persoonlijke en krachtige songteksten. Zo ook bij Heart On My Sleeve, een nummer over het ontdekken van haar seksualiteit. De productie is layback en heeft een voorzichtig rock-randje. Een mooi voorproefje, dat nieuwsgierig maakt naar die plaat. Zodra er een officiële videoclip verschijnt kun je op deze blog natuurlijk nog een review verwachten! Zie ook directlyrics.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe muziek: Mary Lambert – Heart On My Sleeve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>