Nieuwe muziek: Pink / Dallas Green – You And Me

youme

De fans die zaten te wachten op nieuw solowerk van Pink, zullen nog iets langer geduld moeten hebben. De zangeres heeft namelijk een nieuw duo gelanceerd. Het betreft een samenwerking tussen haarzelf en collega (en goede vriend) Dallas Green, onder de naam You+Me. De debuutsingle van het tweetal heeft nagenoeg dezelfde titel: You And Me.

Voor Pink en de Canadese Dallas (artiestennaam City and Colour) voelde het als vanzelfsprekend om, na een lange vriendschap en een aantal opnamesessies, dit duo in het leven te roepen. Op 10 oktober zal het album van You+Me verschijnen, met daarop 10 gloednieuwe tracks. De eerste daarvan is hieronder te beluisteren. Daarop hoor je dat het duo richting  folk-pop gaat. Het is een ingetogen nummer, van begin tot eind tweestemmig en voelt heel organisch. Eigenlijk is het wel een beetje te vergelijken met de stijl van de Nederlandse Common Linnets.

Lees ook: Pink / Lilly Allen – True Love

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Pink / Dallas Green – You And Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>