Nieuwe video: Tiësto – Elements Of Life


Moet je zien door hoeveel Denen Tiësto hier wordt toegejuichd. Het is soms makkelijk om te vergeten (vooral omdat ik niet zo wild ben van Trance), maar Tiësto is echt één van onze succesvolste exportproducten ooit. Over de hele wereld trekt hij volle zalen en ja, dat moet natuurlijk vastgelegd worden in dit soort videoclips.

Getrokken van de live-DVD 'Copenhagen' en het is wat het is: een enthousiaste Tiësto voor een uitzinnig publiek. De beelden voegen weinig toe aan de muziek en ik weet er eigenlijk ook niet zoveel over te vertellen.


Laten we daarom eens kijken naar de 'Tags' waarmee Tiësto's platenmaatschappij kijkers naar dit YouTube-filmpje probeert te lokken. Ik moest erg lachen toen ik het zag, misschien jullie ook. Piraten, Britney en Timberlake. En we hadden net vastgesteld dat Tiësto één van onze succesvolste exportproducten is! In de onsterfelijke woorden van Herman Finkers: dat heeft zo'n jongen toch niet nodig?

En de muziek?

Tiësto doet wat hij altijd al gedaan heeft. Ik hoor een aardig stukje trance-muziek, maar ik begrijp niet wat wat er nu zo bijzonder aan is. Maar wie ben ik om aan 50.000 Deense trance-kenners te twijfelen? Iedereen die er verstand van heeft zegt dat Tiësto écht heel goed is in wat hij doet. We zullen hen maar gewoon geloven.

Met dank aan PINHEAD voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Tiësto – Elements Of Life

  1. PINHEAD

    Top!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>