Videoclips.blog wenst je een fantastisch 2015!

Na de bekendmaking van de meest memorabele videoclip van 2014 (gewonnen door Nicki Minaj met Anaconda) rest mij nu nog om jullie een fantastisch 2015 te wensen. Maak er iets moois van in het nieuwe jaar. Maar nu eerst knallende kurken, liters champagne en veel te veel oliebollen!

Bekijk hieronder nog eens de hoogtepunten uit de popmuziek van het afgelopen jaar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>