Anaconda meest memorabele videoclip van 2014

Jullie oordeel is geveld. Nadat vorig jaar ‘Wrecking Ball’ met de titel aan de haal ging, is dit jaar ‘Anaconda’ van Nicki Minaj verkozen tot meest memorabele videoclip van het jaar. De hiphop-artieste verslaat daarmee onder meer Katy Perry en Hozier in een nek-aan-nekrace.

Als we later terugdenken aan 2014 zien we dus in eerste instantie een wiebelende siliconenkont in een jungle voor ons. En dat is eigenlijk best logisch, want de bips stond gewoon centraal dit jaar. Niet alleen in Anaconda, maar ook in vele andere videoclips als Wiggle, Booty, All About That Bass en Shake It Off. En vergeet Kim Kardashian niet, die met haar wulpse derrière alle ogen op zich gericht kreeg. Year of the butt dus. Benieuwd wat ons in 2015 allemaal te wachten staat.

Wat was de meest memorabele videoclip van 2014?

  • Nicki Minaj - Anaconda (24%)
  • Katy Perry - Dark Horse (23%)
  • Hozier - Take Me To Church (16%)
  • Sia - Chandelier (13%)
  • Kiesza - Hideaway (7%)
  • Pharrell Williams - Happy (6%)
  • Iggy Azalea / Charli XCX – Fancy (6%)
  • OK Go - I Won't Let You Down (4%)
Loading ... Loading ...

Lees ook: Meest memorabele videoclips van 2014
Lees ook: Meest memorabele videoclips van 2013 en Wrecking Ball meest memorabele videoclip van 2013

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>