Nieuwe video: Vengaboys – Where Did My Xmas Tree Go

Ook de Vengeboys brengen dit jaar een kerst-single uit, genaamd ‘Where Did My Xmas Tree Go’. Uiteraard eentje om op te dansen, want ook met Kerst kunnen die heupjes los worden gegooid. De bijbehorende videoclip is er eentje in de categorie ‘dit verzin je niet’.

Want dit gebeurt er dus als de Vengaboys eigenlijk geen budget hebben, maar toch een clip willen afleveren. Dan duiken ze de verkleedkist is om zichzelf op te tuigen zoals geen Kerstboom ooit is opgetuigd. Dan laten ze een naaktkat met Kerstmuts opdraven, worden de ballen uit de boom voor compleet andere doeleinden gebruikt en sneeuwt het onophoudelijk binnenskamers. Grappig ook dat ze zich de hele tijd afvragen waar hun Kerstboom nou toch gebleven is, terwijl die toch echt pal achter het viertal staat. Voor de zekerheid hebben de Vengaboys de like/dislike-knop maar uitgeschakeld.

Lees ook: Vengaboys – 2 Brazil

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Vengaboys – Where Did My Xmas Tree Go

  1. KellyVanDerVeer

    Zo leuk! Ik hou ervan! <3

      /   Reply  / 
  2. Annemiek

    Songs met en over kerst zijn bijna altijd leuk. Je denkt aan saamhorigheid, gezelligheid, sneeuw, kou geloof enz. Maar ook aan het gemis van mensen die er niet meer zijn…. Grt. Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>