Nieuwe video: Steve Grand – Stay

Steve Grand is wederom verliefd, maar deze keer is het wederzijds.

Waarom kijken? Een aantal maanden terug verraste Steve Grand met zijn inspirerende video All-American Boy. Ik vroeg mij toen nog hardop af wat zijn vervolgstap zou zijn, omdat hij alles al in dat ene nummer leek te hebben gestopt. Maar daarin vergiste ik me, want ook opvolger Stay mag er wezen. Opnieuw is de clip geregisseerd door Jason Knade en daarom is de sfeer grotendeels hetzelfde. Deze keer grijpt Steve echter niet naast die ene jongen waar hij al zo lang op aast, maar heeft hij een leuke vent aan de haak geslagen. Het koppel straalt zelfs zoveel verliefdheid uit dat ik me afvraag of ze ook in het echte leven samen zijn. Fijn dat nu niet de nadruk wordt gelegd op Steve’s geaardheid, maar op de kick van vlinders in je buik.
Waarom niet kijken? Door het ontbreken van een verhaallijntje – dat wel aanwezig was in die vorige clip – blijkt Stay wat minder uitnodigend om de volledige vijf minuten uit te kijken. De toon is van begin tot eind precies hetzelfde namelijk.
En de muziek? De tokkelende banjo geeft dit nummer een sterker country gevoel dan All-American Boy, dat zelfs een beetje tegen soft-rock aanschurkt. En Stay bevat in tegenstelling tot die plaat een ontzettend vrolijk deuntje en voor iedereen herkenbare songtekst. Van dit soort liedjes mag Steve zeker meer maken!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>