Nieuwe video: Will Young – What The World Needs Now Is Love

Voor de nieuwe campagne van het Wereld Natuur Fonds heeft Will Young zijn versie van What The World Needs Now Is Love opgenomen, de klassieker van Burt Bacharach en Hal David.

Als je aan het WNF denkt, denk je natuurlijk aan (bedreigde) dieren. En daar zit deze door Anthony Dickenson geregisseerde videoclip dan ook vol mee. Echter, niet alleen wij kijken naar het prachtige natuurschoon, ook Will Young staart naar de kleurrijke flora en fauna. Met tranen in zijn ogen. Dergelijke beelden blijven dan ook adembenemend, vooral als er nog wat treurige feitjes langskomen.

En de muziek? Een mooie, rustige versie van What The World Needs Now Is Love. Hij zingt ‘m niet zo meeslepend als Jackie DeShannon, maar weet het gevoel wel over te brengen. En de titel lijkt toepasselijker dan ooit. God, wat zijn we toe aan een beetje meer liefde met z’n allen.

Lees ook: Will Young – Love Revolution

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>