Nieuwe video: Micky Modelle vs Samantha Mumba – Gotta Tell You


Onbegrijpelijke 'secret mission' van Micky Modelle en Samantha Mumba. Door een wonderbaarlijk toeval heb ik deze maand al twee keer geschreven over video's die de handschoen uit Minority Report gebruikten (deze en dit hier), maar in die clips probeerden de makers in ieder geval nog iets leuks te doen met hun gejatte idee.

In Gotta Tell You komt het over als een inspiratieloze kopie omdat zulke handschoenen blijkbaar even hip zijn. Aan het verhaal is werkelijk geen touw vast te knopen en de computeranimaties zien er nog achterhaald uit ook. Wat een gigantische misser.

En de muziek?

Vanaf het moment dat die standaard trance-house beat werd ingezet heb ik het volume omlaag gedraaid en verder niet meer zo op de muziek gelet. Lekker makkelijk scoren dit weer. Een bekend hitje met een suffe beat eronder en er zijn vast wel weer een paar sukkels die erin trappen. Hopelijk zitten er geen videoclips.blog-lezers tussen.

Onze dank gaat uit naar Jur voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Micky Modelle vs Samantha Mumba – Gotta Tell You

  1. Rick

    Ze hebben dit prachtige nummer helemaal verkracht met die goedkope eurohouse-beat eronder!:S Blijft trouwens wel een mooie vrouw, die Samantha!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>