Nieuwe video: Laurent Wolf – No Stress


Wat ik hier schreef geldt ook voor deze videoclip. No Stress is alweer geïnspireerd door de handschoen uit Minority Report. Alleen gebruikt Laurent Wolf zijn superkrachten om een stel kantoorwerkers tot wanhoop te drijven.

Want het liedje mag dan 'no stress' heten, in de videoclip lopen de spanningen toch echt hoog op. Laurent is met zijn handschoen in staat om de tijd te beïnvloeden, zodat het net lijkt alsof die rotprinter zes keer achter elkaar vastloopt, dat vliegtuigje van die irritante stagiaire telkens opnieuw tegen je hoofd tikt en die twee kinderachtige collega's non-stop bezig zijn de airconditioning hoger en lager te zetten. Het is om gek van te worden!

Ook voor ons, de kijkers, is het behoorlijk irritant om steeds dezelfde beelden te zien. Alleen is dat in dit geval expres. Het was de enige manier, alleen door zoveel herhaling kon de stress voelbaar gemaakt worden. Zo hebben we misschien wat meer begrip voor de onvermijdelijke uitbarsting op het einde, als iedereen volledig door het lint gaat. Tjonge, een kantoorbaantje lijkt me echt de hel.

En de muziek?

Een beetje een simpel deuntje eigenlijk. Laurent Wolf mag dan groot zijn in Frankrijk (dit nummer heeft er op één gestaan), het deed mij allemaal vrij weinig. Dat andere Franse liedje over Stress was een stuk boeiender!

Met dank aan PINHEAD voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Laurent Wolf – No Stress

  1. MaartenM

    Ik vind het eerder omgekeerd. Muziek vind ik wel leuk, maar ik vind het niet zo’n super videoclip. Ik had liever gewoon grappige kantoor stress gezien zonder die man die ze pest en zo’n lelijk ‘computer’ filter voor de mensen in het kantoor, als je begrijpt wat ik bedoel :P

      /   Reply  / 
  2. Leroy Henzen

    Top nummertje :) Heerlijk :)

      /   Reply  / 
  3. Simone

    Lekker nummer! ;)

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Nieuwe video: Laurent Wolf - Seventies | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>