Nieuwe video: Milk Inc – Race


Merkwaardige videoclip waarin zangeres Linda Mertens steeds nèt niet wordt overreden door een zwarte sportwagen. Telkens mist hij haar op een haar na, draait zich om, en komt terug om het nog een keer te proberen. Een hele videoclip lang. Zal het hem lukken?

Het heeft beslist iets spannends, we kunnen niet ontkennen dat we tegen het einde behoorlijk nieuwsgierig werden wat er nu eigenlijk aan de hand was tussen Linda en die auto, maar de clip begint op een bepaald moment wel behoorlijk in herhaling te vallen.

Er is op het einde een Verrassende Wending als je erachter komt wie er al die tijd achter het stuur zat (of misschien kunnen we beter zeggen wie niet, puntje puntje puntje), maar de vier minuten die daar aan vooraf gaan duren eigenlijk iets te lang. Als je het trucje drie keer hebt gezien voegen de daaropvolgende zesentwintig bijna-ongelukken daar erg weinig aan toe.

En de muziek?

Hoe is het toch mogelijk dat zo'n klein landje als België aan de ene kant zoveel prachtige muziek kan voortbrengen, terwijl tegelijkertijd artiesten als Kate Ryan en Milk Inc. er met veel succes een carrière kunnen opbouwen? Luister nu voor de grap eens terug naar een nummer dat dit duo tien jaar geleden uitbracht en je hoort nauwelijks verschil met dit nieuwe Race. Geen enkele artistieke vooruitgang. Tien jaar lang precies hetzelfde trucje, hoe is het mogelijk?

Zie ook:
- Nieuwe video: Milk Inc. – Forever
- Nieuwe video: Milk Inc. – Tonight

Onze dank gaat uit naar Moeke voor de tip.

facebook share facebook share

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Nieuwe video: Milk Inc – Race

  1. AAPJE

    de video clips lijken ook allemaal op elkaar van milk inc

      /   Reply  / 
  2. HDG

    Heb dit nummer al een tijdje op m’n ‘auto-cd’ staan en vind het een topplaat… Lekker hard luister met de bass van de subwoofer op z’n hoogst… Heerlijk nummer… Vind alles van Milk Inc. eigenlijk top… Kijk, Kate Ryan is ook leuk/geinig, maar die brengt alleen maar covers uit… Dit is nog enigzins origineel te noemen :)

      /   Reply  / 
  3. Mark de vries

    Hier is een nieuwe plaat van de Dijk samen met Solomon Burke.
    De videoclip is niet veel, maar de muziek maakt alles meer dan goed.

    http://www.youtube.com/watch?v=wvCL3wYBvac

    Groetjes Mark

      /   Reply  / 
  4. MASIS

    MENSEN STEM OP BRANDY EN NIET DIE ACHTERLIJKE LOSERS VAN DE JVT!

      /   Reply  / 
  5. dehetepappie

    Nou ja, Coldplay klinkt ook al tien jaar precies hetzelfde en toch lijken hele volksstammen ze nog steeds serieus te nemen.

      /   Reply  / 
  6. PINHEAD

    Dit klinkt ook nergens naar!

      /   Reply  / 
  7. JR

    Het is goed, net zoals altijd. Ze make de nummers altijd wel in dezelfde stijl, maar elk nummeer heeft toch iets speciaal..
    En eigenlijk zijn de meeste nummers bedoeld om loeihard te draaien in een volle zaal met mensen die best zin hebben om een beetje los te komen. En daar is hun muziek perfect voor :p

    En snap niet wrm ze iets zoude moete verandere aan hun muziek als het toch al goed is.

      /   Reply  / 
  8. JP

    @ Masis
    Al gedaan xD

      /   Reply  / 
  9. erik

    Coldplay klinkt op hun laatste cd juist heel erg anders. Ik vind er meteen niets meer aan. ;)

    Verder ben ik al gelukkig als Marco Borsato deze week niet wint. Voorlopig gaat het de goede kant op!

      /   Reply  / 
  10. JP

    ik vind die milk inc liedjes altijd een “soort sound” hebben alsof HET EEN AFSLUITING is van iets…

      /   Reply  / 
  11. ivo

    heerlijk dit nummer het album forever is ook erg goed en nee ze maken echt niet steeds de zelfde soort nr’s vind ik je hoord duidelijk verschil tussen een nummer als walk on water en race wel een zelfde soort sound maar dat hoort gewoon bij milk inc. Op de albums staan ook ballads en milk inc doen de nummers ook regelmatig unplugged. En ze staan over een paar weken maar liefst 6x in een uitverkocht sportpaleis knappe prestatie vind ik

      /   Reply  / 
  12. erik

    “Hier is een nieuwe plaat van de Dijk samen met Solomon Burke.
    De videoclip is niet veel, maar de muziek maakt alles meer dan goed.”

    Prachtig nummer inderdaad, maar hij staat helaas maar één keer op YouTube en dan ook nog in een versie met ‘Insluiten op verzoek uitgeschakeld’ :(

    Sorry De Dijk, maar geen gratis promotie voor jullie. Voor klachten kan iedereen terecht bij platenmaatschappij Universal Music.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>