Nieuwe video: Ciara – Got Me Good

Ciara wordt constant met andere zangeressen vergeleken, waarbij ze nogal eens het onderspit moet delven. Ze heeft net niet het charisma van Beyoncé, ze is net niet zo ondeugend als MIA en mist ook net het onaantastbare van Alicia Keys. Maar er is één ding wat ze wél erg goed kan en dat is dansen. In Got me good buit ze dat dan ook flink uit.

Want eindelijk zien we de zangeres weer eens echt in haar element: ze geeft een wervelende show weg in het midden van een woestijn. De overige dansers verschijnen in het zwart, terwijl zij in haar parelwitte kledij het stralende middelpunt vormt. De flikflaks en andere acrobatische kunstjes laat ze weliswaar over aan de anderen, zelf staat ze geen seconde stil. En door de omgeving is dat een lekker ruig plaatje geworden!

De muziek
Waar haar laatste nummer voort zeurde, is deze muziek gelukkig weer opzwepend. Het is zelfs vergelijkbaar met haar eerste album, toen de wereld nog aan haar voeten lag. Een lekkere combi van urban en dance, die uiteraard vooral op de Amerikaanse markt is gericht. Maar dat neemt niet weg dat we er hier in Europa ook van mee kunnen genieten!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Ciara – Got Me Good

  1. Pingback: Nieuwe video: Ciara - Body Party | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>