Nieuwe video: Ciara – Body Party

bodyparty

Body Party is voor Ciara voornamelijk een excuus om haar ultra strakke lijf te showen.

Waarom kijken? Alleen al voor het lichaam van Ciara zou je eventjes moeten gluren. Want wat een killer body heeft de zangeres toch! En in een nummer met zo’n titel mag dat natuurlijk ook uitvoerig getoond worden. Tijdens een feestje heeft Ciara een flirt met een man – toevallig is dat rapper Future – waarmee ze even later afzakt naar een privékamer. Daar geeft ze een wulpse show weg, waarbij ze over het tapijt kronkelt en haar lichaam in alle mogelijke hoeken vouwt.
Waarom niet kijken? De clip is doorspekt met clichés. Het feestje, de aankleding, de close-ups van Ciara, de sigaar van Future: alle platgereden paden van een urban video komen voorbij. En daar wordt absoluut geen originele twist aangegeven. Sterker nog, de video stevent af op het meest voorspelbare einde dat je je maar kunt voorstellen.
Wie steelt de show? Het silhouette van Ciara.
En de muziek? Qua muziek richt Ciara zich de laatste tijd vooral op de Amerikaanse markt. Voor Europese standaarden zeurt dit nummer een beetje voort, maar in Amerika houden ze juist van deze layback sound. Het is dus een kwestie van smaak. Het nummer is niet verkeerd, maar wat mij betreft komt Ciara beter uit de verf met een knallende beat, zoals bijvoorbeeld Got me good of Gimme Dat.

Meer van Ciara: Got me Good * Gimme Dat * That’s Right

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>