Nieuwe video: Loreen – My Heart Is Refusing Me

Acht maanden na singlerelease ziet videoclip My Heart Is Refusing Me eindelijk het daglicht.

Waarom kijken? Het is bijna intrigerend hoe lang Loreens team heeft gewacht met het uitbrengen van deze videoclip. Misschien was niemand tevreden over het resultaat of genereerde het nummer niet de gewenste aandacht? Eventjes dacht ik zelfs dat we hem nooit meer te zien zouden krijgen, maar nu is – na ruim act maanden – My Heart Is Refusing Me dan toch te bekijken. En gelukkig maar! De extreem donkere video toont een meisje dat door de straten zwerft totdat ze een rave party ontdekt in een leeg zwembad. Daar gaat ze compleet uit haar dak tot ze, op het hoogtepunt, ter aarde stort. Het is niet helemaal duidelijk of het hele feest zich in haar hoofd heeft afgespeeld en of dit meisje een jongere versie van Loreen moet voorstellen. Maar het grillige leven van de straat wordt er perfect in gevangen.
Waarom niet kijken? Voor opbeurende videoclips moet je niet bij Loreen zijn. Alles is voorzien van een grauwige gloed en een hoop mysterie. De vraag is: laat ze hiermee zien wie ze werkelijk is of is het puur om haar imago in stand te houden?
En de muziek? Waarom My heart is refusing me niet echt is aangeslagen is mij een raadsel. Misschien is het een tikkeltje te duister voor Loreens Warriors? De vreugde van Euphoria is in ieder geval in geen velden of wegen te bekennen. Maar dat maakt dit nummer juist interessant. En hoewel het soms ietwat overgeproduceerd klinkt, is het één van de sterkste nummers van Loreens debuutplaat.

Meer van Loreen: Heal * We Got The Power * Euphoria

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>