Nieuwe video: Vengaboys – Hot Hot Hot

hothothot

Steeds als je het echt niet meer verwacht, proberen de Vengaboys het nog een keertje.

Waarom kijken? In de jaren ’90, toen de Vengaboys op hun hoogtepunt waren, vielen die overdreven outfits haast niet op. Vele nationale en internationale artiesten liepen er destijds bij alsof ze onderweg waren naar een carnavalsfeest. Maar anno 2013 ziet het er ineens erg lachwekkend uit. Gelukkig neemt het viertal zichzelf dan ook absoluut niet serieus en is het meer een soort gimmick geworden. Een parodie op zichzelf en daar dan weer een parodie op.
Waarom niet kijken? Fijngevoelig of artistiek is het natuurlijk allerminst. Hot hot hot is één groot verkleedpartijtje, waarin de ene outfit nog belachelijker is dan de andere. En ook de rekwisieten, onder andere een dooie fret en een opblaasband, lijken lukraak van een willekeurige zolder geplukt.
En de muziek? Een ‘opgepimpte’ versie van het zomernummer Hot Hot Hot van Arrow. Omdat eigenlijk iedereen dat origineel wel kent, is het voor de Vengaboys wellicht wat makkelijker om te scoren. Ze hebben de Braziliaanse klanken vervangen door een stevige beat en teksten toegevoegd als I got fire in my pants, you’re about to burn your hands. Het foute uur van Qmusic is vast erg blij met deze (laatste?) opleving van het kwartet.

Meer van Vengaboys: Rocket To Uranus

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Vengaboys – Hot Hot Hot

  1. Stefan

    Ah ja en de auteur hiervan heeft muziek gestudeerd? Of denkt hij dat hij de nieuwe Goethe is?

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Ongemakkelijke cowboy zeg. Ik vind t best een saai lied. Misschien leuk op die I love the 90′s feestjes. Geef mij maar Boom Boom Boom en Kiss Kiss Kiss

      /   Reply  / 
  3. jonna

    Wat een zielige vertoning, wie zit hier nou op te wachten.

      /   Reply  / 
  4. panama

    Bah wat slecht vengaboys zijn uit

      /   Reply  / 
  5. Eva

    Zeikerds! Ik vind het een super nummer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>