Geheime videoclip: Gwen Stefani – Serious


Wees er snel bij want de platenmaatschappij heeft de jacht op dit videofragment geopend. Binnenkort zullen deze filmpjes ongetwijfeld verwijderd worden. Het verhaal? In samenwerking met choreograaf Sho-Tyme heeft Gwen Stefani ook een videoclip opgenomen voor het nummer Serious die om onduidelijke redenen MTV nooit gehaald heeft.
Meneer Sho-Tyme heeft nu een filmpje op YouTube gezet met daarin fragmenten van alle videos waar hij aan heeft meegewerkt. En tussen allemaal bekende videoclips van artiesten als Shakira en The Black Eyed Peas, zit er in dat filmpje ook één minuut van de mysterieuze Serious video. Bekijk eventueel Sho-Tyme's volledige compilatiefilm hier.

Gwen Stefani fans kwamen het fragment al snel op het spoor, hebben de rest van de montage weggeknipt zodat er nu ook filmpjes online staan met alleen die ene minuut Serious.

/>

- Mirror

En ik?

Ik ga geen videoclip beoordelen waar ik alleen maar een fragment van heb gezien. Het ziet eruit als een simpele en vrolijke dans-video die zonder al teveel pretenties in elkaar is gezet, maar wie weet welke informatie we nu nog missen.

De video voor Serious zal later ook in z'n geheel te bewonderen zijn als bonusmateriaal op de Harajuku Lovers Concert DVD. Tot die tijd zullen de fans het met dit fragment moeten doen.

Zie ook:
- Nieuwe video: Gwen Stefani – Now That You Got It
- Nieuwe video: Gwen Stefani – 4 In The Morning
- Nieuwe video: Gwen Stefani – The Sweet Escape
- Nieuwe video: Gwen Stefani – Wind it up
- Nieuwe video: Gwen Stefani – Early Winter

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Geheime videoclip: Gwen Stefani – Serious

  1. remkje

    Mwah…. dit is niet echt mijn smaak muziek… ;)

    Even een verzoeknummer van mij: Savin’Me
    Van Nickelback ;)

      /   Reply  / 
  2. denise

    moet eens zo heel erg vrezelijk ofzo :)
    ik zou er nooit mee op mijn mp3 speler lopen maar het is net dodelijk voor mijn oren

      /   Reply  / 
  3. Alex

    Dit was dus mijn favoriete nummer van d’r album. Onbegrijpelijk dat ze bijvoorbeeld “Luxarious” wel op single uitbracht (vreselijk) en deze niet.

      /   Reply  / 
  4. erik

    “Hier is de nieuwe van Gwen Stefani:”

    Hij is te gek! Dankjewel! :) Ik heb er hier over geschreven:

    klik

      /   Reply  / 
  5. Linda

    Dit is zo’n super lekker nummer, ik snap ook echt niet waarom die clip zo smakeloos is!! totaal niet Gwens stijl, beetje warrig..ik denk dat ie daarom nooit is uitgebracht..wel jammer, want draai dit nummer als één van de weinige nog van dr laatste cd :) het heeft een ouderwets tintje naar mijn idee..

      /   Reply  / 
  6. iat ( ray )

    hij stat er nog dus nii verwjderd wel jmmr dat ie ni op mtv kwam

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>