Nieuwe video: Gwen Stefani – Early Winter


Wat moeten we nu weer van deze clip denken? Het lijkt haast alsof Gwen Stefani in haar vrije tijd acteerlessen is gaan volgen en nu wil laten zien dat ze heel goed "dramatisch" kan doen. In ieder geval zien we hier een hoop Stefani's die zich moedeloos op de grond laten vallen, somber naar hun spiegelbeeld staren en huilend de kamer uit rennen.

Niet dat Early Winter een slechte video is. Of toch in ieder geval geen lelijke video. Scenes zoals die met de rozenblaadjes zien er prachtig uit. En ook al die sneeuw die binnenshuis valt is mooi. Alles is mooi, maar waar gaat het over?

Het is net of we nu een paar scenes missen. De scenes waarin het verhaal wordt uitgelegd zegmaar. Waarmee ik niet wil zeggen dat alle video's per se een verhaal moeten vertellen. Maar deze video is -hoe mooi ook- nu ook weer niet zo interessant dat we hem gewoon "intrigerend" of "mysterieus" kunnen noemen en het daarbij laten. (Sommige andere videoclips kunnen dat zeker wel!) Zonder verdere uitleg voelt het allemaal een beetje inhoudsloos. Mooi, maar inhoudsloos.

En de muziek?

Ik begin zo zoetjes aan te denken dat Gwen Stefani eigenlijk alleen goed is in het schrijven vrolijke, up-tempo (knettergekke!) popmuziek. The Sweet Escape, Wind It Up, What You Waiting For, Hollaback Girl… ik kan er geen genoeg van krijgen. Maar zodra ze het wat rustiger aandoet en een ballad opneemt komen we meteen terecht bij dit soort slaapverwekkende liedjes. Kom op Gwen, de volgende single moet echt weer wat leuker!

Zie ook:
- Nieuwe video: Gwen Stefani – Now That You Got It
- Nieuwe video: Gwen Stefani – 4 In The Morning
- Nieuwe video: Gwen Stefani – The Sweet Escape
- Nieuwe video: Gwen Stefani – Wind it up
- Geheime videoclip: Gwen Stefani – Serious

Met dank aan Martin en iat!

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Gwen Stefani – Early Winter

  1. ClemUns

    Juist een super goed nummer! 1 van de mooiste van dr cd!

      /   Reply  / 
  2. PinheaD

    ‘Juist een super goed nummer! 1 van de mooiste van dr cd!’

    Ik ben het ermee eens dit is een super mooi nummer,en de clip vindt ik ook super goed!!!
    Het nummer en de clip passen goed samen!
    Ik vindt het top!

      /   Reply  / 
  3. Graz

    Ik vind het een heel mooi nummer, ik had alleen niet verwacht dat ze het zou uitbrengen omdat ik het níet het beste nummer van de cd vind! Wel mooie clip, je hebt gelijk over de inhoudloosheid, maar ik erger me er persoonlijk niet zo aan =]

      /   Reply  / 
  4. merve

    best wel mooi maar de andere waren beter vann haar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>