Nieuwe muziek: Jennifer Lopez / Iggy Azalea – Acting Like That

Deze week verschijnt het nieuwe album van Jennifer Lopez, A.K.A. Het is haar tiende, als je het remix-album uit 2002 meetelt. Zodoende heeft dat meisje uit de Bronx (waar ze ons zelf voortdurend aan herinnert) inmiddels dus een behoorlijke discografie opgebouwd. Een opvallend nummer van de nieuwe plaat is Acting Like That, een duet met Iggy Azalea.

Iggy is natuurlijk wel een beetje dé vrouw van dit moment. Ze scoort in Amerika twee dikke hits met haar solonummer Fancy en met haar samenwerking met Ariana Grande. Dat heeft Jennifer Lopez dus goed gezien, al is Acting Like That een heel ander soort nummer.

Het tempo is laag, de tekst is cynisch en Jennifers stem is bewust nog wat scherper gemaakt. Dat laatste zal het voor sommigen niet bepaald een plezier maken om naar te luisteren, maar het geeft de track wel een bepaalde, venijnige sfeer mee. Dat wordt nog eens extra bekrachtigd door het gedeelte van Iggy. Twee powervrouwen die van wanten weten. Als er een officiële videoclip verschijnt, kun je op de blog uiteraard nog een review verwachten.

Lees ook: Jennifer Lopez – First Love

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Jennifer Lopez / Iggy Azalea – Acting Like That

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>