Nieuwe muziek: Cheryl – Stars

cherylstars

In aanloop naar de lancering van haar nieuwe plaat ‘Only Human’ heeft Cheryl een nieuwe track online gezet. Het gaat om ‘Stars’ en is een EDM-track. Of dit een officiële single gaat worden, en of er dus een videoclip bij zal verschijnen, is nog niet duidelijk.

Tja, wat zal ik er nog van zeggen. Ik vind Cheryls laatste paar nummers een bij elkaar geschraapt zooitje. Crazy Stupid Love was nog wel zomers, maar eigenlijk niet leadsingle-waardig. I Don’t Care bulkt van de jaren ’80-invloeden en vloekwoorden, wat beiden niet echt bij Cheryl past. En titelnummer Only Human is een met autotune overgoten ballade, die niet zou misstaan op het Songfestival.

En nu krijgen we dus Stars als voorproefje. Maar voorproefje waarvan? Want een geheel gaat dat hele album niet meer worden. Deze keer is gekozen voor een EDM-track. In ‘t algemeen wordt het nummer positief onthaald, en in Engeland is Stars al de top 10 van iTunes ingeschoten, maar persoonlijk vind ik het weer een vlak, generiek liedje. Zo zielloos als een stuk plastic, helaas. Het is echt niet zo dat ik een hekel heb aan Cheryl, maar op muzikaal gebied kan ze me momenteel gewoon niet bekoren.

Lees ook: Cheryl – I Don’t Care

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Cheryl – Stars

  1. Annemiek

    Het andere nummer van Cheryl i don,t care vindt ik (tekst)beter…ook de clip daar van is echt leuk. Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>