Nieuwe video: Cheryl Cole / Tinie Tempah – Crazy Stupid Love

crazystupidlove

De nieuwe single van Cheryl Cole heet Crazy Stupid Love en is een samenwerking met Tinie Tempah. Nadat ze al optrad met dit nummer in Britain’s Got Talent, heeft ze nu ook de officiële videoclip uitgebracht.

Waarom kijken? De videoclip begint net zo onheilspellend als Maneater van Nelly Furtado, maar die sfeer slaat 180 graden om zodra de muziek begint. Dan knalt er namelijk plots een ge-lalalalalala uit de speakers en gaat de duistere sfeer van de locatie in één klap verloren. Dan kan de rest van Crazy Stupid Love nog zo energiek zijn – serieus, Cheryl ligt te twerken alsof haar leven ervan afhangt – maar nergens wordt er teruggegrepen naar dat veelbelovende begin. Het blijkt uiteindelijk gewoon een vrij standaard dansvideo. Eentje die eigenlijk net een tikkie te donker is en daardoor haaks staat op het nummer.

En de muziek? Crazy Stupid Love is een uptempo nummer, met een dwingend tempo. Een refrein ontbreekt, maar in plaats daarvan klinkt er een saxofoon-deun, die telkens nogal vanuit het niets opduikt. Het nummer is als geheel misschien een tikkeltje rommelig, maar het swingt wel. Een ander positief punt is dat deze track per luisterbeurt groeit en niet gaat tegenstaan (in tegenstelling tot het laatste wapenfeit van Nicole Scherzinger). Kan het nog wel eens verrassend goed gaan doen, met de zomer in aantocht!

Battle of the babes; wie heeft de beste zomersong?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Cheryl Cole / Tinie Tempah – Crazy Stupid Love

  1. Annemiek

    Staat er hier boven ,denk jij aan oplossingen? Haha ja natuurlijk jij toch ook mag ik hopen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>