Nieuwe video: Tove Lo – Talking Body

talkingbody

Na haar megahit ‘Stay High’ en haar aandeel op het soundtrack-album van The Hunger Games: Mockingjay, heeft Tove Lo de smaak te pakken. Voor nieuwe single ‘Talking Body’ kreeg zij een behoorlijk budget om een videoclip te schieten, en dat heeft ze gelukkig bijzonder goed besteed. Check de clip hieronder.

De videoclip. Tove Lo valt duidelijk op foute mannen, want in deze clip zoekt ze stad en land af naar een mysterieuze, voortvluchtige crimineel. Dat brengt haar langs louche motels, seksclubs en een met glitters opgeleukt housefeest, waar de zangeres zich deze keer níet verliest in drank en drugs (zoals in Stay High het geval was). Ze heeft namelijk een concreet doel, dat pas aan het einde duidelijk wordt.

Er zijn ontzettend veel leuke details in deze clip. Allereerste de setting; de locaties zijn nagebouwd op een groot podium. Zonder muren, zodat je bijvoorbeeld in het motel getuige bent van wat zich er in de andere kamers afspeelt. Maar let ook eens op het vertraagd en versneld afspelen van enkele beelden, waardoor je als kijker meegesleurd wordt in het verhaal. Bovendien lopen euforie en dysforie naadloos in elkaar over. Er wordt gespeeld met deze verschillende stemmingen, zowel door de hoofdpersonen als door de figuranten. Al met al, wederom een fascinerende clip van dit Zweedse toptalent!

En de muziek? Tove Lo was onlangs nog het voorprogramma van Katy Perry in Australië, maar als ze deze lijn doorzet zal ze spoedig zélf de hoofdact zijn. Talking Body is opnieuw een fijn in het gehoor liggend electro liedje, met een scherpe songtekst en refrein waar menig popzangeres jaloers op zal zijn.

Lees ook: Tove Lo – Not On Drugs

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>