Nieuwe video: Mika – Je Chante

De laatste successingle van Mika dateert alweer van een hele poos geleden, maar gelukkig geeft de zanger niet op. Deze keer gaat hij weer voor een Franstalig liedje en brengt Je Chante uit. 

Mika’s rijke fantasie wordt uitgewerkt in deze mooie clip. De zanger rijdt met een vleugel over een treinspoor in een adembenemend berggebied. En dat ziet er net zo boeiend uit als dat het klinkt. Tunnels blijken gezellige jazzclubs en tegenliggers worden hartelijk begroet. En door een plotse regenbui komen er kleurrijke plantjes uit de vleugel omhooggeschoten. Het is een soort Alice in Wonderland op het spoor! Eén van Mika’s leukste videoclips ooit.

En de muziek? Een dromerig, vrolijk liedje. Je Chante is weer een pak beter dan het gros van No Place In Heaven, wat uiteindelijk toch een erg teleurstellende plaat bleek. Het is natuurlijk niet voor het eerst dat Mika in het Frans zingt – Elle m’e dit, Boum Boum Boum  - maar deze singles krijgen we in Nederland helaas niet op de radio te horen. Zonde eigenlijk!

Lees ook: Mika – Last Party

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>